Kerstconcert in het BaronTheater

0
217
Fanfare Joost Wiersma

OPENDE – Fanfare Joost Wiersma, onder leiding van Ido Gerard Kempenaar, houdt op zaterdag 17 december 2016 haar kerstconcert in het Barontheater te Opende. Het concert van de fanfare is in samenwerking met singer/songwriter-band Wiebe Kaspers. Samen zullen zij een sfeervol kerstconcert geven om u vast in de stemming te brengen voor de naderende kerstdagen. Tijdens het concert zullen stukken als “Hymn and Carols”, “We all stand together” en “Alpina Saga” worden gespeeld door de fanfare. Ook zullen Wiebe en Joost Wiersma samen een aantal stukken ten gehore brengen. Een aantal van deze stukken zijn geschreven door Wiebe, zoals “Help, help, help” en “Sluten eagen”. Reserveren kan via: Reservering@barontheater.nl. Het concert begint om 20.00 uur.