Sprookjesachtige kerst

0
911
Buitenpost DIckensmarkt-8

BUITENPOST – Kerst is natuurlijk de periode van het gezellige samenzijn, heerlijk eten en een lekker drankje. De periode voor kerst is in Buitenpost ook de tijd van de altijd sfeervolle Charles Dickens kerstmarkt. Het centrum werd afgelopen weekend wederom omgetoverd tot een sprookjesachtige setting waar jong en oud zich samen konden verliezen in de prachtige kerstsfeer. De ruim negentig kraampjes boden de meest handige kerstdecoraties en cadeautjes aan, terwijl het houtoven gestookte brood zorgde voor een heerlijke lucht en de daarbij behorende knorrende magen. Naast de markt kon het publiek ook genieten van koren, een levende kerststal en werd er zelfs geschaatst. Buitenpost omarmt de kerstdagen, en dat weten duizenden mensen al jarenlang!