Serious gelegenheidsband speelt Zuidhorn ‘plat’

0
163
Zuidhorn AH Band

ZUIDHORN – Eric Clapton en Elton John zouden jaloers zijn geweest op het akoestische optreden van de gelegenheidsband die afgelopen zaterdag optrad in de Overtuinen te Zuidhorn. MTV Unplugged kent een lange traditie van top-acts die de snoeren uit de versterker hebben getrokken en op de ‘ambachtelijke’ manier muziek hebben gemaakt. Naast bovenstaande artiesten hebben onder meer Nirvana, R.E.M. en Sting hun mooiste nummers rauw en unplugged ten gehore gebracht. De M in MTV staat helaas al jaren niet meer voor ‘Music’. Helaas voor MTV vooral, want ze hebben één topband gemist. Rappen op ‘Driving Home for Christmas’ is geen probleem voor Bart Brandts Buys, die altijd kon rekenen op de bijval van zijn getalenteerde medemuzikanten. De opbrengst van de ochtend kwam in zijn geheel ten goede aan Serious Request. Komend weekend is het zover, dan gaat het echt los in Zuidhorn en wordt alles op alles gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen tegen longontsteking. De eerste duiten zitten in het zakje, nu de rest nog.