VV Grijpskerk viert kampioenschappen

0
243
vv grijpskerk JO 9-1

vv grijpskerk JO 11

GRIJPSKERK – Groot feest bij voetbalvereniging Grijpskerk. Maar liefst vier kampioenschappen werden gevierd bij de jeugd. Alle teams werden getrakteerd op patat in de kantine en kregen een medaille uitgereikt door jeugdvoorzitter Tjeerd Hazenberg. De meiden onder 13 werden, niet voor het eerst overigens, met vlag en wimpel kampioen in hun klasse. Het talentvolle team, al jaren succesvol begeleid door Steven Semeijn, scoorde in 10 wedstrijden maar liefst 134 keer. De kampioenswedstrijd tegen VV Roden werd met 12-0 gewonnen. Bij de jongens onder 9 jaar werden beide teams kampioen. Het tweede team in deze categorie won de laatste wedstrijd van Niekerk met 8-1. Het jonge team van de coaches Drijfhout en Bijlsma liet daarmee zien dat ze de terechte kampioen waren. Het eerste team in  de categorie onder 9 jaar (foto) bleef de concurrentie net voor door een ruime overwinning (0-16) op de streekgenoten van De Lauwers. Tot slot werd ook het eerste team in de categorie onder 11 jaar kampioen. Door een 9-2 overwinning op OKVC kon ook dit team niet meer achterhaald worden door grote concurrent vv Zuidhorn.