Grootse Kerstmarkt vol gezelligheid in Zonnehuis De Marne

0
237
Leens filmpje kerstmarkt-3

Leens filmpje kerstmarkt

LEENS – “Traditie is het”, vertelt Annelies Duursema. De activiteitenbegeleidster van Zonnehuis De Marne in Leens doelt natuurlijk op de jaarlijkse kerstmarkt in het verpleeghuis. Mensen uit de wijde omgeving kwamen vrijdagmiddag naar het Zonnehuis om te genieten van de vele kraampjes, de sfeervolle livemuziek en de geweldige goochelaar. Dat zag ook de Kerstman, die een speciale uitnodiging had gehad van de activiteitenbegeleidster. Elk jaar weer weet de markt te verrassen en jong en oud een gezellige middag te bezorgen. “De markt loopt dan ook door het hele gebouw heen”, weet Annelies. En dat is op zich al een hele belevenis, want het Zonnehuis De Marne is een prachtige plek om te zijn.