Lekker ‘Samen aan Tafel’

0
171
zuidhorn samen aan tafel

ZUIDHORN – Vele mensen wisten afgelopen vrijdag de weg te vinden naar restaurant “De Eetkamer van Oranje” in het Zonnehuis van Zuidhorn. Vrijwilligers hadden zich flink ingespannen om de kerstmaaltijd voor de deelnemers extra lekker te bereiden. De laatste Samen aan Tafel van dit jaar was dan ook een groot succes, waarbij oud en jong gezellig samen kwamen om te genieten van het vele lekkers dat op het menu stond. Immers, alles is beter dan alleen te moeten eten. De reacties van de bezoekers waren dan ook zeer positief. De organisatie werd terecht gecomplimenteerd voor de goede zorgen en het heerlijke eten. Volgend jaar gaan de vrijwilligers van Samen aan Tafel verder met dit initiatief waarbij zij regelmatig koken voor de inwoners van Noord- en Zuidhorn en Briltil.