Mevrouw Pel voelt zich thuis in De Wierde

0
203
GK mevr pel

GRIJPSKERK – Eigenlijk zit ze nog maar net in De Wierde, maar thuis voelt ze zich zeker in het verpleeghuis van Grijpskerk. “Dat ging heel snel”, vertelt mevrouw Pel. “De verzorging is goed en er hangt altijd een hele gemoedelijke sfeer.” En dat is maar goed ook, want mevrouw Pel brengt haar kerstdagen door in De Wierde, dat snel omgedoopt zal worden tot De Nieuwe Wierde. “Beide kerstdagen is hier een kerstdiner”, weet ze. “Wat op het menu staat weten we nog niet, maar de kok kennende gaat dat zeker goed komen. Het eten is hier eigenlijk altijd goed verzorgd.” Met ook nog een Kerstviering en een koor op het programma is er genoeg te beleven in De Wierde, volgens mevrouw Pel. “Kerst gaat natuurlijk om het geloof”, vindt ze. “Maar die gezelligheid en de sfeer horen er ook zeker bij!” Eerst wordt er echter nog een ander feestje gevierd. Mevrouw Pel: “De 22ste van december word ik 92 jaar. Dat gaan we dus eerst vieren.”