Sfeervolle kerstmarkt bij Balk

0
120
ZUIDHORN_balk-kerstmarkt-06

ZUIDHORN – Het altijd sfeervolle Zalencentrum Balk in Zuidhorn was afgelopen zaterdag extra sfeervol aangekleed. De jaarlijkse kerstmarkt stond garant voor veel plezier, lekkere hapjes en mooie snuisterijtjes. Maar liefst duizend vierkante meter aan stands zorgden ervoor dat de vele bezoekers hun kerstdagen extra feestelijk doorkomen. Kaarsen, kandelaars, kerststukjes en kerstcadeautjes sierden de markt op en konden op veel bekijks rekenen. Er was dan ook niemand die zich hoefde te vervelen op de kerstmarkt, die bol stond van de proeverijen, leerzame workshops en gezellige livemuziek. Ook aan de kinderen was gedacht middels een kinderanimatie en heerlijke suikerspinnen. Nadien kon er natuurlijk heerlijk gedineerd worden in het restaurant van Balk of een drankje genuttigd worden bij de Kerstdame aan de bar.