Nico Roorda terug op het oude nest

0
1013
vv lauwers trainer

WARFSTERMOLEN – Nico Roorda keert aan het eind van het seizoen terug als trainer van het eerste elftal van v.v. De Lauwers. Nico, in het bezit van TC II, begint aan zijn tweede termijn als hoofdtrainer van de ploeg in het blauw en wit. Deze eerste periode ging absoluut niet onopgemerkt voorbij, zo promoveerde het elftal in het seizoen 2012/2013 onder Roorda zijn leiding naar de vierde klasse. Dit na een spannende penaltyreeks in en tegen Hoogeveen. Het bestuur ontving meerdere sollicitaties, maar besloot mede op verzoek van de selectie om Roorda te benaderen. Voorzitter Ben Helmholt denkt met Roorda de juiste persoon te hebben gevonden die de jonge selectie een impuls kan geven richting mooie resultaten. "Met Nico Roorda halen we een trainer in huis die de club kent en weet wat er speelt." aldus Helmholt. Door de korte lijntjes kon het 1-jarige contract vorige week direct al getekend worden, “en daar zijn we zeer blij mee!".