’t Fean ’58 wint DHW toernooi

0
1691
finale2016

SURHUISTERVEEN – Afgelopen week werd in Harkema, Buitenpost en Surhuisterveen gestreden om het open zaalvoetbalkampioenschap van Achtkarspelen. Het DeHaanWesterhoff toernooi. Twintig teams zetten daarin in vier verschillende voorrondes, hun beste beentje voor, om in eerste instantie in de poulefase een ticket te bemachtigen voor de finaleavond van afgelopen vrijdag in Surhuisterveen. Acht ploegen mochten uiteindelijk hun kunsten vertonen tijdens de finaleavond in een afgeladen Surventohal in Surhuisterveen. Voor het eerst in het zestienjarig bestaan van het evenement, was het ’t Fean ’58 wat in de finale aan het langste eind trok en terecht na afloop de prachtige wisselbeker en een rijk gevulde enveloppe met 1000 euro in ontvangst mocht hemen.