‘Ik win normaal nooit iets’

0
209
Zuidhorn prijsuitreiking

ZUIDHORN – Heel erg blij. Dat is de beste omschrijving voor de winnares van de kerstpuzzel. Vorige week maakten we de winnaars van de puzzel in kersteditie van De Streekkrant bekend en dus belden we met hoofdprijswinnares Wietske van der Kooi (rechts op de foto) om een afspraak te maken bij Zalencentrum Balk. Want natuurlijk werd de prijs uitgereikt tijdens een officieel persmomentje. “Ik win normaal gesproken nooit iets!”, vertelt Wietske blij. “Sterker nog, ik heb zelfs getwijfeld of ik mijn oplossing wel zou inzenden.” Typisch een voorbeeld van dat de aanhouder wint. Uit de vele goede inzendingen hadden we op de redactie toch opeens haar inzending uit de grote doos getrokken. ‘Wietske, namens het team van De Streekkrant: Van harte gefeliciteerd en geniet van het heerlijke eten in het restaurant van Balk in Zuidhorn.’