Punthoeden, zwaarden en schilden in Museum Wierdenland

0
1060
EZINGE-museum-wierdenland-03

EZINGE-museum-wierdenland-01

EZINGE – Wat is een kerstvakantie zonder leuke kinderactiviteit in Museum Wierdenland? Normaal gesproken vindt de maandelijkse speel- of knutselmiddag op de eerste zondag van de maand plaats in het Ezinger museum, maar daar werd deze keer van afgeweken om de kerstvakantie voor de kinderen mooi af te sluiten. De workshop van afgelopen zondag stond in het teken van Drie Koningen. Geheel passend bij het jaargetijde. Er werd dus druk geknutseld aan stoere kronen, mooie punthoeden en ‘gevaarlijke’ zwaarden en schilden voor de helden in spé. Tevens konden de kinderen een eigen wapenschild ontwerpen en vervaardigen. Een hele belevenis dus voor de jonge bezoekers van Museum Wierdenland. De volgende kinderactiviteit is weer –traditiegetrouw- op de eerste zondag van de maand februari.