Succesvol turn- en acroweekend Set ‘m op

0
1053

AUGUSTINUSGA – Afgelopen weekend waren de turnsters van Set ‘m op aanwezig op de turnwedstrijd in Dokkum en de acrowedstrijd in Drachten. Op beide wedstrijden waren de turnsters succesvol behaalden negen medailles.

Krista Nicolai mocht in de categorie instap D4 het opnemen tegen meer dan 30 turnsters en turnde prachtige oefeningen waarmee ze het goud behaalde. Shenia Feenstra wist het zilver te bemachtigen in de categorie Pre-instap 2 RFD4. ’s middags liet Kaylee  van Dijk de jury mooie oefeningen zien en werd daarmee verdiend derde. In Drachten werd de derde plaatsingswedstrijd gehouden voor Acro op D, E en Instapniveau. Jannie de Beer en Samantha Brandsma waren gebrand om een mooie oefening in E-senior neer te zetten en behaalden het zilver. In de categorie E-senior kwamen er twee trio’s uit voor Set ‘m op. Jinke van Wieren, Hendrike Bronsema en Marijn Triemstra lieten een sterke oefening zien waarmee ze op de derde plaats op het erepodium mochten betreden. Het duo Anne Marit van der Merk en Nienke Veenstra lieten in hun eerste wedstrijd zien wat ze in huis hebben, wat werd beloond met goud. In dezelfde categorie was het voor Grietsje Beerda en Sanne van den Berg hun tweede wedstrijd. Zij bewezen in de categorie D-junior wat ze in hun mars hebben en behaalden een mooie tweede plaats. Iris Nauta en Myrthe Bouma behaalden in de categorie E-Plus nette punten op zowel technisch als artistiek en kregen het zilver omgehangen. Tot slot kwamen in de categorie E-junior kwam het duo Alisha van der Veen en Marrit Posthumus uit voor Set ‘m op.  Hun oefening werd beloond met een keurige bronzen medaille.