Mieke Willebrands

0
564

BUITENPOST – Op vrijdagmiddag 24 februari van 13.30-16.30 uur geeft Mieke Willebrands een lezing over hoe je je lichaam na de winter vit en vitaal maakt met kruiden. Mieke werkt al ruim 40 jaar op biologische wijze met kruiden in haar eigen kruidenbedrijf en wil deze kennis graag met anderen delen. Je leert direct aan de hand van uitgebreide informatie en recepten hoe je gezond en fit het voorjaar in kunt gaan. De middag is van 13.30 tot 16.30 uur in het Tuincafé van Botanische Tuin van Friesland De Kruidhof in Buitenpost. De winterperiode maakt vaak dat we minder buiten zijn, misschien wel meer en ongezonder eten, zeker tijdens de feestdagen. We zijn vaak moe en minder vitaal en veel mensen hebben in het voorjaar dan ook last van voorjaarsmoeheid. Gelukkig kun je daar zelf met behulp van kruiden iets aan doen. Tijdens deze middag krijgt je informatie over hoe je verantwoord vastenkuren kunt doen. Daarnaast gaan we uitgebreid in op de voorjaarsreiniging en de rol die onze inheemse kruiden daarbij kunnen spelen. Natuurlijk krijg je na afloop recepten mee en er is een proeverij van ondersteunende kruidentheeën en groentesappen. De kosten voor deze middag zijn 20,00 euro inclusief recepten en proeverij, contant af te rekenen bij binnenkomst. Aanmelden kan via info@dekruidhof.nl onder vermelding van naam, aantal personen, telefoonnummer en e-mailadres.