Spinningmarathon tegen kanker

    0
    1719

    GRIJPSKERK – Het is behoorlijk zwaar, zo’n spinningmarathon. Dat ondervonden ook burgemeester Bert Swart en verscheidene gemeenteraadsleden afgelopen weekend. Team Jaap d’Huzes organiseerde een spinningmarathon in sportschool Sport je Fit  om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en kreeg daarbij hulp van de Zuidhorner politiek, die dapper meefietsten. Op 1 juni beklimt het team de ‘gevreesde’ wielrennersberg Alpe d’Huez en wil voor die tijd zoveel geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. De spinningmarathon leverde een mooi bedrag op.  Maar liefst 3.500 euro mocht er worden bijgeschreven, waardoor Jaap d’Huzes het doel van 20.000 euro heeft gehaald. Overigens bleek de burgemeester nog goed fit, gelet op het plezier dat hij had tijdens het spinnen.