Prima sfeer op Doedag en Open Avond Nordwin College

0
609

BUITENPOST – Een geweldige belangstelling, enkele honderden leerlingen van de basisscholen hadden zich opgegeven voor de jaarlijkse Doedag van het Nordwin College in Buitenpost. Middels minilessen konden de leerlingen van groep acht ervaren hoe het is om leerling te zijn op een groene school. Tijdens de doedag overdag werd er vol enthousiasme gewerkt bij de verschillende praktijkvakken. Bloemschikken, chips bakken, met een stethoscoop luisteren naar het hart van een konijntje, de variatie was groot. Ook de theorievakken kwamen in -onder andere- het stamlokaal flink aan bod. Tevens mocht de open avond rekenen op een groot aantal geïnteresseerde bezoekers. Al met al een prima dag waarop het VMBO-Groen duidelijk liet zien dat dit type onderwijs enorm veel diversiteit biedt en voor veel basisschoolleerlingen een prima vervolgopleiding kan zijn.