Kliederkerk ‘Grieme & Piele & Diele’ over Valentijn

0
1347

BUITENPOST – De eerste kliederkerk van Buitenpost was een succes. Het was een feest om verhalen te delen, te griemen met cupcakes en om na afloop heerlijk te eten met jong en oud aan lange volle tafels. De volgende Grieme & Piele & Diele is op zondag 12 februari met als thema: Valentijn! Kom in een ongedwongen sfeer voor jong en oud samen inspiratie op doen voor een liefdevol 2017. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd. Neem ook je ouders, grootouders en vriendjes mee, want Grieme & Piele & Diele is voor iedereen van alle leeftijden. Om 15.00 uur is de inloop, 15.15 uur start het programma. Je kunt een Valentijnskaart maken, een reusachtig collagehart, spelletjes doen of je kunt je verkleden als bruid/ bruidegom en film kijken. Er wordt afgesloten met muziek. Het duurt tot uiterlijk 18.00 uur. Kinderen die naar de kliederkerk komen worden begeleid door hun eigen ouder(s)/ verzorger(s). Je hoeft je niet op te geven en toegang is gratis. De kliederkerk wordt gehouden aan de Doopsgezinde kerk aan de Julianalaan te Buitenpost.