Zilver en Brons voor GV Maas

0
1046

BUITENPOST/FERWERD – Zaterdag 4 februari deden in Ferwerd zes meiden van GV MAAS mee aan de eerste plaatsingswedstrijd van wedstrijdgroep 4. Als eerste waren Iris van der Meulen en Amber Stenekes aan de beurt in de categorie instap D1. Iris wist hier een bronzen medaille te winnen, Amber werd vijfde. In wedstrijd 2 was het de beurt aan Ymke Agema en Femke Wedzinga. In een groot deelnemersveld in de categorie jeugd 2 H werd Ymke knap zevende en Femke behaalde de zestiende plaats. Als laatsten mochten Renske Driessen en Jasmijn Stenekes in de categorie jeugd 2 G hun oefeningen laten zien. Hier wist Renske de zilveren medaille te bemachtigen, Jasmijn werd achtste.

Op zaterdag 8 april hebben deze dames hun tweede plaatsingswedstrijd waar zij gaan proberen zich te plaatsten voor het Fries Kampioenschap.