Financiering natuurspeelveld Zuurdijk rond

0
212

ZUURDIJK – Goed nieuws voor de Vereniging Dorpsbelangen Zuurdijk. Onlangs ontvingen zij een bericht van Jantje Beton waarin een bijdrage voor de gewenste Struunspeultoen werd toegezegd. Met deze bijdrage is de financiering van het natuurspeelveld rond en kan er een start gemaakt worden met de aanleg. De graafwerkzaamheden zijn in november al begonnen. Het veld kreeg daarmee gelijk vorm, met een ‘wadi’, een paddenpoel, en bergen en dalen. Nu moet de grond inklinken. In maart hoopt de projectgroep verder te kunnen met de werkzaamheden. Als alles volgens planning verloopt kan het veld in mei in gebruik genomen worden. Het saaie speeltuintje, daterend uit de tachtiger jaren, is dan omgevormd in een natuurspeelveld voor kinderen èn volwassenen.