Notaristuun Grootegast winnende foto FierWesterkwartier

0
149

GROOTEGAST – De foto van de Notaristuun in Grootegast, gemaakt door Annie Jakobs heeft de fotowedstrijd FierWesterkwartier gewonnen. 460 mensen vonden deze foto de allermooiste. In totaal werden er door middel van likes 1348 stemmen uitgebracht.

“Het is steeds weer genieten van een mooi stukje natuur, voorzien van mooie waterpartijen met houten bruggetjes, heuvels en kronkelige paadjes,” zo beschrijft Annie Jakobs haar mooiste plek van het dorp. “Vroeger als kind speelden we er vaak, als puber hingen we er rond en nu als volwassene wandel ik er iedere dag met mijn honden,” aldus de fotografe die met haar foto een iPhone heeft gewonnen. Juryvoorzitter Berend Hoekstra reikt de prijs uit. Maandag is de fototentoonstelling van start gegaan. De tien foto’s die door de jury zijn genomineerd zijn te zien in het gemeentehuis van Grootegast. Op 31 maart verplaatst de tentoonstelling naar het gemeentehuis van Leek. Daarna zijn Zuidhorn en Marum aan de beurt. Na afloop ontvangen de tien fotografen hun eigen foto.