Leerlingen De Noordster maken spraakmakende ontwerpen Innovatieboerderij

0
702

ZUIDHORN – Er zitten een hoop toekomstige architecten in groep 8 van De Noordster in Zuidhorn. Dat bleek duidelijk uit de vele mooie ideeën en ontwerpen die de kinderen van de basisschool op papier hadden gezet over de te bouwen Innovatieboerderij in Zuidhorn. Soms kleurig, soms zakelijk. Maar allemaal met één gemene deler: het waren stuk voor stuk potentiële winnaars. In ieder ontwerp zaten wel een aantal goede punten. Helaas kan niet iedereen winnen, dus maakte wethouder Henk Bakker vorige week de prijswinnaars bekend. Volgens de deskundige jury hebben Jason van der Molen, Lieke Klont en Rodin Smedes het meest spraakmakende ontwerp gemaakt. Zij kregen een t-shirt uitgereikt met daarop hun eigen winnende ontwerp.