Doe mee en win! Loop de LEGiO-run op nieuwe hardloopschoenen

0
199

GROOTEGAST – Nog twee weken. Dan sluit de inschrijving voor de LEGiO-run. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je wel mee wilt doen, maar nog geen hardloopschoenen hebt. Of juist bent aan een nieuw paar loopsloffen. Dan is dit je kans! Maak een foto van je oude hardloopschoenen (of sneakers), stuur deze op Facebook naar de LEGiOrun. Natuurlijk mogen de plaatjes van je afgedragen sportschoeisel ook getwitterd worden naar @LegioRun of verstuurd worden via mail naar info@legiorun.nl. De leukste inzendingen maken kans op leuke prijzen! Het mooiste of meest originele plaatje wint een nieuw paar hardloopschoenen aangeboden door Intersport Superstore Roden. De tweede prijs is een comfortabel hardloopshirt plus een vrijkaart voor de LEGiO-run op 8 april. En voor de derde plaats ligt een vrijkaart klaar voor de run. Doe jij ook mee?