Girlpowerrr tijdens spannend meidenvoetbaltoernooi in Zuidhorn

0
511

ZUIDHORN – De girlpower stroomde de zaal uit tijdens de tweede editie van het zaalvoetbaltoernooi voor meiden in de Quicksilver S hal van Zuidhorn. Daar waar het vorig jaar nog een competitie betrof tussen de meiden van diverse regionale voetbalclubs, mochten dit jaar ook niet-voetballende meiden meedoen. Vooraf zei medeorganisator Hans Tuk te hopen “dat meer meiden straks de weg naar de voetbalvelden weten te vinden”. En dat zal –gelet op de vele lachende gezichten- zeker gaan gebeuren. “Net zoals alles erop wijst dat er volgend jaar ook een derde editie gaat komen”, verklapt Hans. “Met honderd meiden verdeeld over veertien teams kijken we terug op een geslaagd toernooi.” Winst was er overigens voor de Pink Ladies bij de jongsten, de Bedumer Girls in de midden-categorie en de Bugels bij de oudste zaalvoetbalsters.