Laatste knelpunten parcours Veldtoertocht verholpen

0
215

SURHUISTERVEEN – Het parcours van de veldtoertocht voor ‘Fiets voor een Huis’ is klaar. De laatste knelpunten zijn door een aantal vrijwilligers verholpen. “De deelnemers kunnen los”, zegt Jack Bouw namens de organisatie. “In goed overleg met een aantal boeren in de omgeving is het mogelijk om voor de deelnemers een unieke en eenmalige route uit te zetten door velden en weilanden, die andere tijden van het jaar niet toegankelijk zijn.” De veldtoertocht wordt zaterdag 4 maart gehouden. De afstanden zijn 30 en 50 kilometer. Er kan worden gestart tussen 9.00 en 10.00 uur. Inschrijven kan vanaf 8.30 uur in het clubhuis van ’t Fean ’58, De Ketting 3 te Surhuisterveen, waar ook de start is (zie www.wielrennensurhuisterveen.nl.) Foto: De laatste brug wordt gelegd door de vrijwilligers Rick Bouw (links) en Bauke de Haan