Radoeka pakt uit tijdens tweede lustrum

0
384

ZUIDHORN – Stichting Radoeka vierde zaterdag haar 10-jarig bestaan en deed dat met verve. Tijdens een gezellige en muzikale sing-in werd er teruggekeken op de afgelopen tien jaar en vooruitgeblikt naar hetgeen dat de stichting nog wil bereiken in Wit-Rusland. Stichting Radoeka ondersteunt kindertehuis Radoeka in Rechytsa (Wit- Rusland). Hier worden kinderen opgevangen die om verschillende redenen niet meer thuis kunnen wonen. De stichting is dankbaar dat ze al 10 jaar lang het kindertehuis kunnen steunen met onder andere toiletartikelen, medicijnen, wasmiddelen, kleding, speelgoed en nog veel meer. Dankzij vele sponsoren kon de stichting de kozijnen met dubbelglas, badkamer en toiletten laten vernieuwen en slapen de kinderen op nieuwe bedden én nieuwe matrassen. Ook de collecte van afgelopen zaterdag komt ten goede aan het kindertehuis.