Het echte werk bij Terra Oldekerk

0
300

OLDEKERK – Achtstegroepers namen recent een kijkje bij Terra Oldekerk. Tijdens een doemorgen kregen zij de gelegenheid om een aantal interessante lessen te volgen middels een heus lesrooster en een pauze in de kantine. Dat wat na de basisschool dus aangemerkt kan worden als het échte werk. Er werd volop gebruik gemaakt van deze informatieve ochtend; veel leerlingen deden mee aan de verschillende lesonderdelen. “Dit is een mooie manier om leerlingen te laten zien hoe een schooldag er bij ons uitziet. Terra Oldekerk biedt veelzijdig groen onderwijs en daar krijgt de leerling groep 8 op deze manier een goed beeld van”, vertelt Miranda Bos van Terra Oldekerk. Voor leerlingen groep 8 die nog geen definitieve keuze hebben gemaakt voor het voortgezet onderwijs of leerlingen die willen instromen in het tweede/derde leerjaar organiseert de school dinsdag 7 maart nog een inloopavond van 19.30 uur tot 21.00 uur.