Dolkomisch blijspel in Opende

0
266

OPENDE – De samenwerkende toneelverenigingen Amato uit Opende en Incognito uit Sebaldeburen brengen op vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart hun blijspel in drie bedrijven ten tonele. Het stuk ‘Uitvinden is een kunst’ is geschreven door Bernd Gombold en staat garant voor doldwaze taferelen.

Het gaat de heer en mevrouw Mulder niet echt voor de wind. Hun kleine garage annex werkplaats lijkt ten dode opgeschreven. Hoge schulden bij gemeente, bank en de belastingdienst dwingen hen de boel te sluiten. Zal de zwartwerker uit Polen voor een oplossing kunnen zorgen? Of zal de in hun huis opgenomen “uitvinder” een keer iets uitvinden wat uitkomst bied? En wat kunnen de wethouder en bankdirecteur voor de familie Mulder betekenen? Of gaan zij voor eigen belang. Of het bedrijf daadwerkelijk gered wordt is aankomend weekend te zien in gebouw Eben Haëzer te Opende. Een week later op 17 en 18 maart speelt het stuk zich af in ’t Spectrum te Sebaldeburen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren via toneelamato@outlook.com.