Caroline van der Schaaf exposeert in Groningen

0
294

BRILTIL – De expositie “mobiele telefonie” die in januari en februari te bewonderen was in het Cultureel Centrum Zuidhorn is nog maar net afgelopen of de nieuwe expositie van Caroline van der Schaaf staat alweer voor de deur. Vanaf 5 maart is de expositie Face-Time te zien in de half open containers van DOT Groningen in het hart van het Ebbingekwartier. Zoals de naam van de expositie al doet vermoeden, staat portretfotografie centraal. Een expositie met werk van vier fotografen die weten dat een goede portretfoto meer is dan een registratie van hoe iemand eruit ziet. Annet Eveleens, Benno de Laet, Caroline van der Schaaf en Linda Huvenaars hebben daarin elk zichtbaar hun eigen handschrift ontwikkeld, waarbij voor Caroline vooral geldt dat een portret vooral nieuwsgierig moet maken, spannende werelden bloot legt, elegant moet zijn of verhalen vertelt. Zoals te zien op de foto van Caroline. Nieuwsgierig geworden naar expositie Face-Time? Kom dan kijken vanaf 5 maart in de containers van DOT Groningen, Vrydemalaan 2 (voormalig Infoversum).