Prijswinnaars LEGiO-run bekend!

0
596

GROOTEGAST – De prijswinnaars van de LEGiO-run foto-actie zijn bekend! Vorige week riep de organisatie van de hardloopwedstrijd potentiële deelnemers op hun mooiste en/of meest originele plaatjes van hun oude hardloopschoenen op te sturen. “Daar is massaal op gereageerd”, laat Frony Babois weten. “De mailbox van de LEGiO-run stroomde aardig vol. We hebben het dan ook lastig gehad om de drie mooiste foto’s eruit te pikken.” Niettemin is het gelukt. De eerste prijs, mooie nieuwe hardloopschoenen van Intersport Superstore Roden is gewonnen door Alwin Bakema (Zuidhorn) die zijn oude schoenen alvast aan de spreekwoordelijke wilgen heeft gehangen. Het hardloopshirt én de vrijkaart voor de LEGiO-run van 8 april is gewonnen door Jose Agema (Grootegast). De derde prijs, een vrijkaart voor de run, gaat naar Anne-Joukje Holwerda (Marum). Allen van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!