ZAT: ‘Daar zit een luchtje aan’

0
1425

ZUIDHORN – Het Zuidhorner Amateur Toneel (ZAT) speelt op vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart de klucht ‘Daar zit een luchtje aan’. Het stuk speelt zich af in een hotel dat, op z’n zachtst gezegd, zijn beste dagen heeft gehad. De bedrijvige, nerveuze manager denkt hier echter anders over en is drukdoende met het voorbereiden van de komst van alle muzikanten die geboekt hebben voor het jaarlijkse muziekfestival. Daarnaast hebben ook andere gasten een kamer gereserveerd in het hotel, waaronder een pasgetrouwd stel. Dus alles moet tiptop in orde zijn. Al snel gooien dubbele boekingen, misverstanden en rare foutjes roet in het eten en is de chaos niet te overzien. Voldoende ingrediënten voor een avond vol vertier. Kaarten zijn tussen 17.00 en 20.00 uur telefonisch te reserveren op nummer 06-46258819. Beide voorstellingen in Balk beginnen om 20.00 uur. Voor meer informatie zie: www.hetzat.nl