Mooiste plekje: Lente in de Notoaristuun

0
641

STREEK – Het verspreidingsgebied van de Streekkrant kent vele mooie plekjes. Van het prachtige Lauwersoog tot de uitgestrekte landschappen van Middag-Humsterland. Idyllische dorpskernen, recreatiemogelijkheden en historische gebouwen. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes van u, onze lezers. Tijdens ons jubileumjaar reserveren wij daarom deze plek in de krant voor uw favoriete plaatje. Stuur een foto met motivatie van 120-150 woorden naar destreekkrant@media-totaal.nl en deel uw mooiste plaatje met de andere lezers. Deze week: het mooiste plekje van Harrie van der Vaart.

Harrie van der Vaart stuurt ons vaker mooie plaatjes uit Grootegast en omgeving. Vaak, zo niet altijd, gemaakt in de prachtige natuur die de gemeente rijk is. Zo ook deze week toen het eerste lentezonnetje voorzichtjes scheen op de Notoaristuun. “Na een lange periode van natte –en dus niet echt winterse- dagen, was het nu dan eindelijk écht genieten in de mooie Notoaristuun. Hierbij een voorjaarsplaatje vanuit Grootegast”, mailt Harrie.

Harrie van der Vaart – Grootegast