Amato en Incognito spelen Opende plat

0
313

OPENDE – De woorden van regisseur Gjalt Gjaltema bleken afgelopen weekend op waarheid te berusten. De samenwerkende toneelverenigingen Amato en Incognito wisten een knallend blijspel in drie bedrijven ten tonele te brengen en lieten het publiek genieten van rare situaties en doldwaze toestanden. Tot twee keer toe wisten de toneelverenigingen gebouw Eben Haëzer in Opende goed vol te krijgen. Zowel de vrijdag als de zaterdagvoorstelling werd goed bezocht. “’Uitvinden is een kunst’ is dan ook een heerlijk stuk om te spelen”, laat Gjaltema weten. “Het plezier spat eraf bij de spelers en dat zie je terug in het publiek.” Komend weekend spelen Amato en Incognito in de ; thuishaven’ van laatstgenoemde club. ’t Spectrum is dan de plaats waar een gekke uitvinder, een garagehouder en een zwartwerker samen komen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via toneel.incognito@gmail.com. Een toegangsbewijs voor vrijdag 17 maart kost 5 euro en voor zaterdag 11 maart 6,50 euro.