Uiterste inschrijfdatum LEGiO-run nadert!

0
268

GROOTEGAST – Nog een paar dagen, dan sluit de inschrijving voor de LEGiO-run. De tweede editie van het succesvolle hardloopevenement belooft dit jaar nog groter te worden dan de eerste run. “Vorig jaar hadden we al boven verwachting veel inschrijvingen”, vertelt Frony Babois. De wedstrijddirectrice is dan ook verheugd te zien dat het aantal inschrijvingen dit jaar nóg hoger ligt. Babois: “Waar we precies op uit gaan komen durf ik nog niet met zekerheid te zeggen, we hebben immers nog een paar dagen te gaan. Maar dat er meer mensen deelnemen dan vorig jaar kan ik al wel met zekerheid zeggen.” Het gaat dus goed het aantal inschrijvingen voor de run, waarvan het parcours dit jaar door Tuincentrum Drint gaat. De inschrijvingen sluiten overigens een dag later dan aangekondigd. “In verband met de verkiezingen op 15 maart hebben we besloten de inschrijvingen een dag langer open te houden”, besluit Frony Babois, die meldt dat er nu tot en met donderdag 16 maart 12.00 uur ingeschreven kan worden.