Voorjaarsmarkt op het Nordwin College

0
256

BUITENPOST – Op donderdag 23 maart wordt er van 14.00 tot 17.00 uur een gezellige voorjaarsmarkt gehouden op het Norwin College in Buitenpost. De leerlingen van de groene school laten zich niet onbetuigd bij allerlei activiteiten. Daarnaast worden er workshops gegeven en een aantal bedrijven is vertegenwoordigd. Bij veel van de bedrijven staat duurzaamheid voorop.

Het wordt een gezellige voorjaarsmarkt waarbij een grote verscheidenheid aan standhouders aanwezig is. Jong en oud zijn natuurlijk welkom om de markt te bezoeken. Naast de stands zijn er ook meerdere activiteiten zoals: zoals de verkoop van tweedehands boeken, een rommelmarkt, autowassen, foto’s bewerken, een verloting en een aantal leuke workshops.

Het doel van de opbrengst van de voorjaarsmarkt wordt na afloop van de markt door de leerlingenraad bepaald.