Zunobri A1 kampioen!

0
1232

GRIJPSKERK – In de laatste zaalwedstrijd was de opdracht voor de A-junioren van Zunobri duidelijk: bij winst kon er een feestje worden gevierd. De spanning was in de beginfase duidelijk zichtbaar. De gasten uit Twijzel wisten knap op een 1-2 voorsprong te komen en maakten het de Zuidhorner korfballers niet gemakkelijk. Toch wist Zunobri gelijk te maken via een afstandsschot van Stefan Steenbergen. Na dit doelpunt leek de spanning van de ploeg af te vallen en liep de thuisclub vrij eenvoudig uit naar een 8-3 ruststand. Na trok Zunobri de goede lijn van de eerste helft door en bouwde de score verder uit naar een 17-7 eindstand. Door de goede prestaties van het afgelopen seizoen mag Zunobri A1 het komende veldseizoen een klasse hoger uitkomen. De eerste wedstrijd is op 1 april in Groningen tegen Rog A1.

Foto: achterste rij (vlnr):Willem Pera (trainer/coach), Thomas Wijtsma, Harold Posthuma, Stefan Steenbergen, Cho Luining en Matthijs Slager (trainer/coach). Voorste rij (vlnr): Sharon van der Leest, Yoon-ie Luining, Lisanne Posthuma, Loes Henstra, Irma Blaauw, Wieke Weima en Ludmila Wilhelm.