Jeugd Grijpskerk in actie voor de Voedselbank

0
261

GRIJPSKERK – De jeugd uit Grijpskerk heeft veel voedsel weten in te zamelen voor de Voedselbank. Deze waren werden vorige overhandigd aan de heer Poelman en mevrouw Jansen-Baltink van de Voedselbank, die zeer verguld waren met de gift. In januari deden de kinderen mee aan een spel waarin zij de opdracht kregen zo veel mogelijk voedsel in te zamelen binnen 20 minuten. Dit leverde een paar goed gevulde dozen op. Dat leidde tot het plan om nog meer dozen in te zamelen en deze vervolgens aan te bieden aan de voedselbank Westerkwartier. Op vrijdagavond 10 maart werden voorafgaand aan het carnaval de dozen aangeboden. Ook kregen de kinderen nog een korte toelichting over het werk van de Voedselbank.  Op de foto de overhandiging van de dozen door de kinderen uit Grijpskerk.