Peutergymnastiek bij SKSG Pinokkio

0
569

ZUIDHORN – De afgelopen wintermaanden zijn veertien oudste peuters van SKSG Pinokkio één keer per week naar de gymzaal van OBS De Noordster geweest voor peuter gymnastiek. De peuters hebben er volop van genoten en keken elke week uit naar de donderdagmiddag. Tijdens de gymnastieklessen leerden de peuters onder begeleiding van een gymleraar allerlei motorisch vaardigheden. Klimmen, glijden, springen, hinkelen, balanceren, gooien en vangen. Het kwam allemaal aanbod. Soms vonden de peuters het best wel een beetje spannend, maar met een wat hulp leerden en durfden de peuters steeds meer. Donderdag werden de gymlessen feestelijk afgesloten. Alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s waren uitgenodigd om deze laatste keer een kijkje te komen nemen. Aan het eind van de middag liet de gymleraar weten dat alle peuters supergoed hun best hadden gedaan. Zij kregen dan ook een echt ‘gymdiploma’ mee naar huis, die zij trots lieten zien aan fotografe Nienke Hazenberg.