Naaisters Bundelshop naaien LEGiO-logo

0
310

GROOTEGAST – Het logo voor op de stoffen LEGiO-run versie van Noppie is bijna klaar. In de Bundelshop van Grootegast zijn de naaisters in opleiding druk bezig om ervoor te zorgen dat de trotse hoofdsponsor van de run straks mooi op de buik van de mascotte prijkt. De groep van Nienke Mollema-Bontekoe is geruime tijd bezig geweest met het vervaardigen van het logo. Collega Dina Pompstra (foto) vertelt: “Het is een ontzettend leuke opdracht, waar we met z’n allen met veel plezier aan hebben gewerkt.” Plezier staat sowieso centraal bij de naailessen in de Bundelshop. “Momenteel hebben we een zestal cursisten”, zegt Dina. “Maar er is ruimte voor meer hoor! Zowel in de ochtend als in de avond. Mensen kunnen zich daarvoor aanmelden via de facebookpagina Naailes Grootegast-Bundelshop.” De cursussen worden iedere dinsdag gegeven van 9.00 tot 11.00 uur en van 19.30 tot 21.30 uur.