Pieterburen doet ‘ietsje’ later

0
232

PIETERBUREN – Een weekje later dan de rest van Nederland vond zaterdag de laatste NLdoet-actie plaats in en rond het dorpshuis van Pieterburen. De weergoden waren voor straf niet zo mild voor de vrijwilligers. Beetje frisjes en veel wind, maar geen regen. Maar dat mocht de pret niet drukken. De vrijwilligers hebben binnen en buiten het dorpshuis diverse klussen uitgevoerd. Zij werden in de ochtend eerst ontvangen met koffie en eigengemaakte appeltaart. Annelies Borchert, voorzitter van het bestuur, heette een ieder welkom en vertelde kort wat er allemaal moest gebeuren. Vervolgens verdeelden de aanwezigen onderling de klussen en de t-shirts die zij van NL Doet hadden ontvangen. Bijna alle klussen werden volbracht, waardoor ook de laatste vrijwilligersactie van Nederland als succesvol bestempeld kan worden.