Team Grootegast bereikt doel

0
299

GROOTEGAST – Met een groots benefietconcert heeft Team Grootegast haar doel bereikt. Op 1 juni beklimt het team van Johanna Jonker de gevreesde wielrennersberg Alpe d’Huez om zoveel geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds. Daarvoor diende de groep echter wel een bedrag in te leggen van 2.500 euro per deelnemer. Dat doel is nu bereikt. Tijdens de feestelijke benefietavond in de Goede Herderkerk gaven onder meer het Zuidema Kapel, Popkoor Grootegast, Muziekvereniging Oranje, de Malletband van Woudklank en het Houtensensemble van Woudklank een prachtig concert. “Wij zijn zeer tevreden met deze mooie avond”, vertelt Johanna. “We ons streefdoel gehaald en daar zijn we trots op.” Vanaf nu gaat de focus volledig op het trainen, want behalve het inzamelen van geld moet er natuurlijk ook gepresteerd worden. Al is er niemand binnen Team Grootegast die twijfelt aan een topprestatie tijdens de zware beklimming van de Alpe ‘d Huez.