Activiteiten vol natuur in hartje Grootegast

0
753

GROOTEGAST – Veel blije gezichten in het centrum van Grootegast waar IVN Grootegast e.o. een leuke en uitdagende activiteitenmiddag had georganiseerd. Daarbij hebben we het hier niet alleen over jonge blije gezichtjes. Ook voor de oudere kinderen die de leeftijd van 18 jaar al ruimschoots waren gepasseerd was het zaterdag genieten in het dorp. In de Bundelshop was een stand ingericht met onder meer waterdiertjes en veldbloemen. Wie de namen goed wist op te dreunen keerde huiswaarts met een leuke prijs. Dat lukte overigens verbazingwekkend veel aanwezigen. De planten die binnen stonden in de Bundelshop werden ook buiten opgezocht in de Notoaristuun. De tuin staat volop in bloei en vormt een prachtige plek om er lekker op uit te trekken. Middels mini-excursies en spelletjes werd dit dan ook zeker ondernomen.