‘Midzomernachtdromen zijn geen bedrog’

0
219

OPENDE – Vrijdag en zondag kon men in Opende genieten van een echte Midzomernachtdroom. Daar werd de voorstelling ‘Een Midzomernachtdroom’ van William Shakespeare opgevoerd door 24 leerlingen van Stichting Muziekonderwijs Grootegast. Zij hadden onder leiding van regisseuse Saskia Broertjes hard gewerkt om het stuk, dat het verhaal van vier jonge geliefden en een groep amateuracteurs verteld, onder de knie te krijgen. Met succes. Het publiek genoot van de voorstelling die gelukkig werkelijkheid en geen midzomernachtdroom bleek te zijn. In eerste instantie zou de voorstelling alleen op vrijdag gespeeld worden. Door het overweldigende succes werd daar echter een tweede opvoering aan toegevoegd om iedereen de kans te geven het stuk te bekijken. Daar werd dan ook massaal gebruik van gemaakt.