Verhoalen vol energie in het BaronTheater

0
1875
OPENDE / 28-9-2012 / Baron Theater, Mien Westerkwartier organiseerde de verhalen vertel wedstrijd 't Schierste verhoal' waarbij 8 vertellers de verhalen vertelden die of door hen zelf of door anderen werden geschreven. Hier Sjoert van der Naald in actie / Foto: Omke Oudeman

OPENDE – Op vrijdag 31 maart verzorgt het Vertelcollectief ‘Kom op verhoal’ van Mien Westerkwartier een bruisende avond in het BaronTheater in Opende. Voor deze avond zijn allemaal splinternieuwe verhalen geschreven rondom het centrale thema ‘energie’. Van de circa 30 verhalen zijn de 9 beste vertelverhalen geselecteerd en die worden deze avond voor u verteld, voor zover mogelijk allemaal in de Westerkwartierder streektaal. En om welke energie het gaat, is helemaal niet belangrijk. Gas staat momenteel hoog op de Groninger agenda, maar gas is niet de enige energie. We hebben te maken met de zon, de wind, de fossiele energie maar ook met persoonlijke energie. Want wie bruist van de energie is ook een dankbaar onderwerp voor een mooi, humoristisch of ontroerend verhaal. Na het succes van ‘IJe aans verteld’ staan de vertellers weer klaar voor een enerverend avondje. De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door het Westerkwartierder duo Piet Buist en Geert Zijlstra, speciaal voor deze avond aangevuld met Jacco Cruiming en Ruud Noordhof. Wilt u uw accu weer eens opladen, kom dan vrijdag 31 maart naar het Baron theater. De avond is gratis toegankelijk en wilt u zeker zijn van een plaats, reserveer dan via www.barontheater.nl . De voorstelling begint om 20.00 uur.