Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk

0
2479

OLDEKERK – Showkorps D.I.N.D.U.A. gaf zaterdag een prachtige voorstelling in Sportcentrum Eekeburen. Het publiek werd daar onder meer vermaakt met shows van de Colorguardgroepen en een swingend optreden van de Boom Boom Boys. De avond werd afgesloten door de muzikanten van het A-korps. Zij lieten de vernieuwde showmuziek van ‘A Journey Home’ horen. Deze show is voor het eerst weer te zien tijdens Take One, op zaterdagmiddag 29 april in Sneek. Tijdens deze middag zijn alle noordelijke WMC ‘stadion’ deelnemers in actie te zien. De eerste grote testcase voor Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk. Hierna volgt deelname aan ODSC Assen op 10 juni, Taptoe Vries op 17 juni en natuurlijk het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Hier zal Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk, op zondag 23 juli, voor de vijfde maal in de geschiedenis aan gaan deelnemen. Tijdens de uitvoering van Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk werden zaterdag drie leden in het zonnetje gezet. Pieter van der Wal en Christiaan Sijsling werden gehuldigd omdat zij 25 jaar lid zijn van de vereniging en Richard Saedt voor zijn 12,5 jarig lidmaatschap. Zij ontvingen een bondsspeldje uit handen van de voorzitter.