Paaseieren zoeken in het Doezumer Bos

0
1664

DOEZUM – Op Paasmaandag 17 april had de paashaas het ’s ochtends even heel druk gehad. Hij had vele eieren verstopt in het Doezumer Bos. Zo’n beetje alle kinderen uit Doezum kwam naar het bos om te zoeken. Gelukkig hadden ze er prima weer bij! De paashaas zelf liep rond en voorzag de ijverig zoekende kinderen van wat paaseitjes. Er werd gezocht in twee groepen: de kinderen van groep 0 t/m 3 en groep 4 t/m 6. Er waren voor beide groepen ook tien gouden eieren verstopt en het organiserende Kidzz club kon 20 kinderen blij maken met een prijsje want alle gouden eieren werden gevonden! Er waren vele chocolade eieren verstopt maar ook vele kippeneieren. Vele eieren werden geraapt en de kinderen met de meeste eieren  konden  eveneens uit handen van de Paashaas een prijsje tegemoet zien. In de jongste groep waren de superspeurneuzen: Sander Reitsema, Wout Bosklopper en Vera Tolner en voor de oudste groep waren Esther de Jong, Nouk Zanddijk en Elise v.d. Bij de gelukkigen. Het was een gezellig dorpsgebeuren want vele kinderen met ouders, opa’s en oma’s waren even op de been in het lentezonnetje.