Dierenweide Oostergast ontvangt cheque

0
265

ZUIDHORN – Miechiel Kuiper, teamleider regio Roden  bij Univé Noord Nederland, heeft aan de heren Aalfs en Eleveld, respectievelijk voorzitter en secretaris van de Stichting Dierenweide Oostergast, een cheque ter waarde van 300 euro overhandigd. Deze cheque is mogelijk gemaakt doordat Univé intern campagne heeft gevoerd om de dienstverlening op een hoger niveau te brengen. Om een extra stimulans te bewerkstelligen konden de adviseurs van Univé een bedrag bij elkaar sparen dat zij beschikbaar konden stellen aan regionale doelen. Dit met de achtergrond dat Univé dicht bij haar klanten wil staan. Zodoende is de keus gevallen op de Dierenweide Oostergast. De  heren Aalfs en Eleveld waren erg in hun nopjes met dit gebaar en hopen dat meer bedrijven het voorbeeld van Univé zullen volgen.