VC Grijpskerk beleeft topseizoen

0
356

GRIJPSKERK – Bekersuccessen en kampioenschappen. Het vrouwenvolleybal in Grijpskerk is van een bijzonder hoog niveau en glorieert dit seizoen als nooit tevoren. De Bokkediek in Grijpskerk is het afgelopen volleybaljaar meer dan eens het toneel geweest van een feestje. En dus was het vorige week tijd voor een knallend eindfeest dat alles zou overstijgen. Vergezeld door de laatste thuiswedstrijden werd het seizoen in stijl afgesloten door de dames volleybalsters; met goed spel en mooie bloemen. Bloemen was er ook zeker voor de meiden van B1. Zij maakten het eindfeest extra feestelijk door in een rechtstreeks titelgevecht Lycurgus terug te wijzen. De 3-1 overwinning was genoeg voor een primeur. Nog niet eerder werd een jeugdteam kampioen in de hoofdklasse!