Home Voorpagina Groningen Ondernemers Grootegast bezoeken Clondalkin

Ondernemers Grootegast bezoeken Clondalkin

0
Ondernemers Grootegast bezoeken Clondalkin

GROOTEGAST – In het kader van Mo(o)i Grootegast vond afgelopen week de derde bijeenkomst plaats van de Grootegaster ondernemers. Na twee eerdere, en zeer succesvolle, bijeenkomsten in het gemeentehuis werd er dit keer een bezoek gebracht aan het bedrijf Clondalkin aan de Legolaan. Bij deze internationaal opererende producent van verpakkingen  werden de eerste resultaten gepresenteerd van de ondernemersavonden. Het doel is om Grootegaster ondernemers dichter bij elkaar te brengen door regelmatig ‘moi’ tegen elkaar te zeggen op deze speciale avonden. Natuurlijk was er tijdens het bezoek aan Clondalkin ook ruimte voor een rondleiding door het bedrijf. Clondalkin gunde haar college-ondernemers in het dorp een interessant kijkje in de keuken der verpakkingen, voordat de netwerkborrel van start ging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here