VV Niekerk overtuigend kampioen

0
204

NIEKERK – Het eerste –en enige- zondagselftal van VV Niekerk heeft op overtuigende wijze het kampioenschap in de reserve 5e klasse weten te bemachtigen. “Teamspirit”, beschrijft Kornelis Hooghiemster het magische woord. “Het elftal bestaat uit voormalige eerste elftalspelers uit de tijd dat Niekerk nog een echte zondagafdeling had.” De afdeling is inmiddels teruggebracht naar één elftal, maar daar lijken de prestaties niet onder te lijden. “Goed trainen is de basis”, aldus Kornelis. “Zeker op een laag niveau laten spelers het vaak afweten. Dat gebeurd hier dus niet, wij zijn met zijn allen het hele jaar door blijven gaan.” En het resultaat mag er zijn. De nummer twee in de competitie is op gepaste achterstand gezet, wat natuurlijk gevierd moet worden. Dat gebeurde afgelopen zondag na de wedstrijd tegen Buitenpost op het sportcomplex van de voetbalclub middels een lopend buffet, een springkussen voor de kinderen, livemuziek en natuurlijk een rondrit door het dorp op de platte kar.