Home Voorpagina Groningen Echtpaar Buist-Knot 60 jaar gelukkig

Echtpaar Buist-Knot 60 jaar gelukkig

0
Echtpaar Buist-Knot 60 jaar gelukkig

ZUIDHORN – Wethouder Henk Bakker feliciteerde zaterdag het echtpaar Buist-Knot met hun 60-jarig huwelijk. Zestig jaar geleden, op 6 mei 1957, stapten Willem Buist en Bep (Lubertha) Knot met elkaar in het huwelijksbootje in Bedum. Het echtpaar ging op een boerderij in Oostwold wonen en zijn daar uiteindelijk 34 jaar gebleven. Het begon met acht koeien, maar de boerderij werd groter en dus werd het aantal koeien uitgebreid naar 32.  In 1973 kwam zelfs de eerste trekker op de boerderij. Bep hielp de eerste jaren nog mee op de boerderij en heeft altijd de boekhouding gedaan. Willem en Bep kregen vijf kinderen: drie zonen en twee dochters. Toen de kinderen groot genoeg waren hielpen ook zij mee op de boerderij. Van de boerderij zijn Willem en Bep verhuisd naar de Poffert en wonen inmiddels sinds 2002 in Zuidhorn. Inmiddels hebben de 88-jarige en 81-jarige al negen kleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here